Pāvilostas novada tūrisma centra (TIC) mājas lapas vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu valodā „cookies”), lai palīdzētu uzlabot vietnes lietošanas pieredzi, kvalitāti un nodrošinātu tās teicamu darbību.

Sīkdatne („cookies”) ir neliela teksta datne, kas tiek nosūtīta un saglabāta Jūsu datorā vai mobilajā ierīcē mājas lapas vietnes apmeklēšanās laikā un ko mājas lapas vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Katrā nākamajā apmeklējuma reizē sīkdatnes tiek nosūtītas atpakaļ uz izcelsmes vietni vai trešās puses vietni, kas atpazīst attiecīgo sīkdatni un ļauj vietnei atcerēties lietotāja izvēlētos iestatījumus nākamajās apmeklējuma reizēs, lai katru reizi tie nebūtu jānorāda no jauna. Papildu informāciju par sīkdatnēm varat iegūt mājas lapā https://www.aboutcookies.org/. Sīkdatnes netiek izmantotas, lai jūs personiski identificētu.

Apmeklējot mūsu mājas lapas vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrājam un izmantojam Jūsu ierīcē saglabātās sīkdatnes. Ja vēlaties, Jūs varat arī sīkdatnes kontrolēt un izdzēst. Informāciju kā to izdarīt varat izlasīt mājas lapā https://www.aboutcookies.org/. Jūs varat izdzēst visas sīkdatnes, kuras ir Jūsu datorā, un lielāko daļu pārlūkprogrammu var iestatīt tā, lai tiktu bloķēta sīkdatņu ievietošana datorā. Taču tādā gadījumā Jums manuāli būs jāpielāgo iestatījumi ikreiz, kad apmeklēsiet tīmekļa vietni, un turklāt pastāv iespējamība, ka daži pakalpojumi un funkcijas nedarbosies.

Tīmekļvietnē tiek izmantotas šādas sīkdatnes:

  1. Nepieciešamās:
  • maintenance_message - šī sīkdatne nepieciešama visiem lietotājiem, lai atkārtoti nerādītos satura vai platformas adminstratora paziņojumi (tādi, ar kuriem satura patērētājs ir iepazinies un nospiedis pogu "Aizvērt").
  • allowCookies – šī sīkdatne nosaka vai Jūs esat piekritis sīkdatņu izmantošanas nosacījumiem un vai turpmāk attēlot paziņojumu par sīkdatņu lietojumu.
Statistika:

Mēs izmantojam Google Analytics rīku, lai saprastu, kā tiek lietota vietne, un lai uzlabotu lietotāju pieredzi. Lietotāja dati ir pilnībā anonīmi. Jūs varat uzzināt vairāk par Google nostāju attiecībā uz privātumu saistībā ar tā analītikas pakalpojumiem, apmeklējot vietni www.google.com. Lai atspējotu šādas darbības, instalējiet Google Analytics pārlūka nepiedalīšanās iespējas pievienojumprogrammu (Google Analytics Opt-out Browser Add-on) “Google” nekādā gadījumā nesaista šeit saņemto IP adresi ar jebkuru citu informāciju, kura ir “Google” rīcībā. „Google” nepieciešamības gadījumā šo informāciju var sniegt trešajām personām, ja tas ir likumos noteikts vai ja trešās personas uzņēmuma „Google” uzdevumā veic šo datu apstrādi.

  • _ga, _gat, _gid - šīs trīs sīkdatnes nepieciešamas visiem lietotājiem, lai atļautu apmeklējuma datu nodošanu statistikas uzkrāšanas rīkam google analytics.

Neakceptējot statistikas sīkdatņu izmantošanu, apmeklējuma dati netiek iekļauti google analytics statistikā.

  1. Sociālo mediju:
  • _cfduid - šī sīkdatne nepieciešama visiem lietotājiem, lai varētu dalīties savos sociālajos tīklos ar satura vienību.

Personas dati

Lai nodrošinātu likumīgu, godprātīgu un pārredzamu personas datu apstrādi, turpmāk tiek sniegta informācija par Pāvilostas novada TIC veikto personas datu apstrādi:

  • TIC var apstrādāt dažāda veidu fizisko personu datus (piemēram, vārds, uzvārds, kontaktinformācija (tālruņa numurs, e-pasts, adrese), saziņas valoda).
  • TIC apstrādā Jūsu personas datus uzdevumu izpildei sabiedrības un jūsu interesēs. 
  • Jūsu personas dati tikts nodoti TIC atbildīgajiem darbiniekiem vai tieši pilnvarotām personām.
  • Personas dati pieprasījuma gadījumā var tikt nodoti tiesībsargājošām iestādēm tiesību aktos noteiktajos gadījumos.
  • Jūsu personas dati tiks glabāti tik ilgi, cik tas ir nepieciešams attiecīgo apstrādes nolūku sasniegšanai, ievērojot normatīvo aktu prasības, pēc kā Jūsu personas dati tiks dzēsti, ja vien normatīvajos aktos nav paredzēts ilgāks datu glabāšanas periods.
  • Jums ir tiesības lūgt piekļuvi personas datiem, tos labot vai dzēst, ierobežot to apstrādi, kā arī tiesības iebilst un tiesības uz datu pārnesamību.
  • Ja Jums ir kādi iebildumi, pretenzijas vai sūdzības saistībā ar Jūsu personas datu apstrādi, aicinām vispirms vērsties pie TIC vadības. Gadījumā, ja jautājumu nav iespējams atrisināt TIC darbības ietvaros, Jums ir tiesības iesniegt sūdzību Datu valsts inspekcijā.

Informācija par Pārzini un Datu aizsardzības speciālistu:
• Pārzinis ir Pāvilostas novada pašvaldība. Adrese: Dzintaru iela 73, Pāvilosta, Pāvilostas novads, LV 3466, reģistrācijas Nr. 90000059438, Tālr.: +371 63498261; E-pasts: dome@pavilosta.lv
• Datu aizsardzības speciāliste Anta Lībiete; E-pasts: anta.libiete@pavilosta.lv ;Tālr.: +371 63498229

Ja jums ir kādi jautājumi, ierosinājumi vai sūdzības saistībā ar to, kā mēs apstrādājam izmantojam Jūsu sīkdatnes, lūdzam sazināties ar mums.



0
 .